هنگامی که به مسافرت میروید ، یکی از لوازم یا دستگاهایی که بیشترین استفاده از آن می شود ، تلفن همراه می باشد . تقریبا تمام چیزهایی که میخواهید در سیستم عامل گوشی شما جمع شده اند به همین دلیل از وقتی که میرسید یا در حال سفر هستید با گرفتن عکس ، گوش دادن به موسیقی ، چک کردن شبکه های مجازی ، ایمیل ، چت کردن و ... به طور مرتب از آن استفاده کنید . همین موارد باعث می شود شارژ گوشی شما خالی شود . در ادامه روشهایی که از طریق آن می توانید عمر باتری گوشی خود را هنگام مسافرت ذخیره کنید با هم مرور می کنیم .
با وجود پاور بانک دیگر نیازی به نگران شدن برای شارژ تلفن همراه هنگام مسافرت نیست ولی پاور بانک هم ظرفیت محدودی دارد و ممکن است بعضی از کاربران اصلا این وسیله را نداشته باشند . خوشبختانه سیستم عامل اندروید برای رفع این مشکل تنظیمات زیادی دارد که می توانید از آنها کمک بگیرید .
آموزش مرتبط : حذف گروهی اپلیکیشن های اندرویدی
همیشه از شارژر اصلی استفاده کنید
استفاده از شارژر اصلی عمر باتری تلفن همراه شما را افزایش داده و گوشی شما در کوتاهترین زمان ممکن شارژ می شود . همین مورد به ظاهر ساده اگر درست رعایت شود تا حد قابل ملاحضه ای عمر باتری را افزایش میدهد . در صورت سالم بودن باتری ، شارژ گوشی دیرتر خالی می شود و هنگام مسافرت نیاز به شارژ دائم ندارید .
استفاده از حالت پرواز
حالت هواپیما می تواند به شما کمک کند مقدار بیشتری از شارژ باتری را ذخیره کنید . هنگام مسافرت با هر وسیله نقلیه ای بهتر است برای چند ساعت هم که شده گوشی خودتان را در حالت Airplane قرار بدهید . تلفن شما به صورت مداوم به دنبال سیگنال برای ارتباط برقرار کردن با شبکه می گردد ، همین امر می تواند شارژ باتری را تخلیه کند .اگر دقت کرده باشید زمانیکه از گوشی استفاده هم نمی کنید باتری آن در حال تخلیه می باشد . خاموش کردن سایر ویژگیهای غیر کاربردی هنگام مسافرت مثل بلوتوث ، موقعیت مکانی و ... هم پیشنهاد می شود .
از تصاویر پس زمینه تیره و تم های تاریک استفاده کنید
بیشتر گوشیهای جدید گزینه ای به نام "صرفه جویی انرژی" دارد که با فعال کردن آن یکسری از قابلیت های غیر کاربری به طور موقت غیر فعال می شود . یکی از این ویژگیها تصاویر و تم گوشی می باشد . به تصاویر زیر دقت کنید . قبل و بعد از فعال کردن گزینه صرفه جویی انرژی
با انجام اینکار طول عمر تخمینی باتری 32 ساعت اضافه می شود . این مدت زمان اصلا کم نیست که بسته به نوع گوشی این بازه زمانی متغیر است .
قبل از سفر برنامه های غیر کاربردی را حذف کنید
در دسترس بودن مهم تر از برنامه های روی گوشی است ؟ اینکه بتوانیم در حین سفر همیشه پاسخگو (در دسترس) باشیم مهم تر از چک کردن پست های اینستاگرام یا تلگرام است . چک کردن پست های جدید اگر با تاخیر انجام شود چیز مهمی نیست ولی اگر تلفن همراه شما خاموش شود چطور ؟ پس اپ هایی که از آنها استفاده نمی کنید و همیشه فعال هستند را چند روزی از روی تلفن تان پاک کنید . یا حداقل برنامه را غیر فعال کرده و اعلان های آن را ببندید .
نکته مهم : دقت داشته باشید که قبل از حذف اپلیکیشن ها حتما از اطلاعات حساب کاربریتان پشتیبان بگیرید تا بعد از نصب مجدد به راحتی بتوانید وارد برنامه شوید .
شدت روشنایی صفحه نمایش را کاهش بدهید
هرچه شفافیت و روشنایی صفحه نمایش بیشتر باشد ، باتری زودتر خالی می شود . یک لامپ را در نظر بگیرید ! یک لامپ کوچک 10 واتی با یک لامپ 20 واتی از نظر روشنایی و مصرف انرژی متفاوت هستند . هرچه روشنایی بیشتر ، مصرف برق بالاتر . همین مثال در مورد روشنایی صفحه نمایش گوشی هم صدق می کند .
برای کاهش شدت روشنایی به مسیر Settings -> Display رفته و به صورت دستی اینکار را انجام بدهید .
همانطور که در ابتدای توضیحات به آن اشاره کردم بهترین روش استفاده از شارژر همراه یا پاوربانک می باشد . اگر به هر دلیل دسترسی به این وسیله یا پریز برق جهت شارژ مجدد را نداشتید ، موارد بالا می توانند به شما کمک کنند .
لطفا نظر خودتان را برای ما ارسال کنید تا نقاط قوت و ضعف مطالب مشخص شده و در جهت بهبود کیفیت محتوای سایت بتوانیم قدم موثر تری برداریم .