پاک ‌کردن حافظه داخلی گوشی اندروید

ممکن است شما هم جز آن دسته از افرادی باشید که با مشکل کمبود حجم در گوشی تلفن همراه خود مواجه شده اید.مشکلی که با پاک کردن فایل های اضافی نیز برطرف نخواهد شد.در مقاله ی امروز قصد داریم روش های پاک ‌کردن حافظه داخلی گوشی اندروید را بررسی کنیم.با من همراه باشید :

آموزش مرتبط : بهترین بهینه ساز اندروید
برای کاربران گوشی هوشمند ، هیچ اخطاری بدتر از اخطار تکمیل حافظه ی ذخیره سازی نیست.اگر گوشی اندروید قدیمی دارید ، زیاد با این پیغام مواجه شده اید.حتی برای گوشی های هوشمند جدید نیز این مورد پیش آمده است و با پاک کردن عکس ها یا فیلم های حجیم نیز مشکل برطرف نشده است.در ادامه برخی از روش های پاک کردن حافظه ی داخلی و همچنین افزایش ظرفیت حافظه ی ذخیره سازی را با هم مرور می کنیم :

روش اول : شناسایی اپلیکیشن هایی که حجم زیادی درگیر می کنند
شما چه تعداد اپلیکیشن بر روی گوشی هوشمند خود دارید؟تمام آن ها استفاده می شوند ؟ قطعا شما هم اپلیکیشن هایی بر روی گوشی خود نصب کرده اید که استفاده ی چندانی از آن ها نمی کنید.این اپلیکیشن ها فضای زیادی را اشغال می کنند و علاوه بر اشغال فضای ذخیره سازی ، باعث کندی سیستم عامل اندروید نیز می شوند.برای پاک سازی و افزایش سرعت و فضای ذخیره سازی باید اقدام به حذف اپلیکیشن های اضافی کنیم.
برای این کار ابتدا به بخش تنظیمات یا همان Settings مراجعه کنید ، سپس گزینه ی Storage :

پاک پاک کردن حافظه داخلی گوشی اندروید 1


و در نهایت Other Apps را انتخاب کنید :

پاک پاک کردن حافظه داخلی گوشی اندروید 2


کافیست بر روی آیکون سه نقطه ضربه بزنید و مرتب سازی بر اساس حجم را انتخاب کنید.حال اپلیکیشن هایی که استفاده نمی شوند و حجم زیادی را درگیر کرده اند را حذف کنید.

روش دوم : پاک کردن محتوای آفلاین
برخی از اپلیکیشن ها به صورتی طراحی شده اند که اجازه ی ذخیره ی محتوا بر روی حافظه را به شما می دهند تا در زمانی که به اینترنت متصل نیستید ، بتوانید از آن ها استفاده کنید. برای مثال ، اپلیکیشنی همانند اسپاتیفای ، به شما اجازه می دهد که موسیقی مورد نظر خود را بر روی حافظه ی دستگاه ذخیره کنید. همچنین برخی از اپلیکیشن های RSS نیز به همین صورت عمل می کنند و اجازه می دهد مقالات را بعد از ذخیره ، به صورت آفلاین مطالعه کنید.
اگر جز آن دسته از افرادی هستید که مشکل فضای کافی بر روی دستگاه اندرویدی خود ندارید نیازی به پاک کردن محتوای آفلاین نیست اما اگر فضای ذخیره سازی محدودی دارید ، برای پاک سازی محتوای آفلاین ، به روش زیر عمل کنید :
به قسمت تنظیمات مراجعه کنید ، سپس به بخش برنامه ها و اعلان ها یا همان Apps & Notifications رفته تا بتوانید لیست کامل اپلیکیشن ها را مشاهده کنید :

پاک پاک کردن حافظه داخلی گوشی اندروید 3


در مرحله ی بعد گزینه ی Storage and Cache و در نهایت گزینه ی Clear Cache را لمس کنید :

پاک پاک کردن حافظه داخلی گوشی اندروید 4


روش سوم : انتقال اطلاعات به فضای ابری
این روش مختص ذخیره سازی تصاویر است . سرویس Google Photos به صورت خودکار ، از تصاویر موجود بر روی حافظه ی دستگاه ، نسخه ی پشتیبان تهیه می کند و در فضای ابری ذخیره سازی می کند.به طور کلی اگر از اینترنت سرعت مناسب استفاده می کنید ، می توانید مطمئن باشید که تمامی تصاویر خود را بر روی فضای ابری به صورت نسخه ی پشتیبان در اختیار خواهید داشت.
برای پاک سازی ابتدا به بخش Google Photos مراجعه کرده و گزینه ی Free Up Space را انتخاب کنید :

پاک پاک کردن حافظه داخلی گوشی اندروید 5


پس از این کار حافظه ی دستگاه اسکن شده و تصاویر پشتیبان گرفته شده را می توان از روی حافظه ی دستگاه حذف کرد :

پاک پاک کردن حافظه داخلی گوشی اندروید 6


روش چهارم : انتقال اطلاعات به کارت حافظه MicroSD یا SD
تفاوتی ندارد که حافظه ی داخلی دستگاه اندرویدی شما چند باشد ، با وجود فایل های حجیم امروزی ، همانند موزیک ها ، فیلم ها و حتی برخی از عکس های با کیفیت ، شما قطعا به کارت های حافظه ی جداگانه نیاز خواهید داشت.برای پاک کردن حافظه ی داخلی و فراهم کردن فضای بیشتر ، بهتر است اطلاعت موجود را به کارت حافظه ی خارجی منتقل کنید.این تغییرات را می توانید در بخش Storage دستگاه اعمال کنید.

روش پنجم : پاک سازی بخش دانلودها
تمامی مواردی که از ططریق مرورگرها دانلود می کنید ، اعم از موزیک ، تصاویر ، فایل های تصویری و ... ، در بخش دانلود ها یا همان Downloads ذخیره می شود.ممکن است برخی موارد تنها برای استفاده ی در همان لحظه دانلود شوند و در ادامه نیازی به آن ها نداشته باشید ، پس با پاک کردن این موارد می توانید فضای ذخیره ی بیشتری در اختیار داشته باشید.

روش ششم : پاک کردن حافظه ی پنهان یا همان Cache دستگاه
اکثر اپلیکیشن های اندرویدی ، برای ارائه ی عملکردی بهتر و سریعتر ، از Cache استفاده می کنند.این نوع فایل ها می توانند سرعت اجرای اپلیکیشن را بالاتر ببرند ولی به همان نسبت فضای ذخیره سازی زیادی را اشغال می کنند.وجود این نوع فایل ها برای ادامه ی عملکرد دستگاه اندرویدی ضروری نمی باشد و اگر قصد دارید در همان لحظه فضای ذخیره سازی خود را افزایش دهید ، بهتر از که کش دستگاه را پاک سازی کنید.
برای این کار ابتدا وارد بخش تنظیمات یا همان Settings دستگاه شوید و سپس به بخش اپلیکیشن ها مراجعه کنید.
بر روی اپلیکیشن مد نظر خود ضربه زده و سپس به بخش Storage مراجعه کنید.برای پاکسازی کش ، گزینه ی Clear Cache را انتخاب کنید.
لطفا نظر خودتان را برای ما ارسال کنید تا نقاط قوت و ضعف مطالب مشخص شده و در جهت بهبود کیفیت محتوای سایت بتوانیم قدم موثر تری برداریم .


مطالب مرتبط

آموزش استفاده از فلش مموری در اندروید

انتقال برنامه از حافظه داخلی به کارت حافظه SD اندر

کنترل و کاهش دیتای مصرفی در اندروید

نظرات (0)

دارای رتبه 0 بواسطه 5 بر اساس 0 رأی
نظر ارسال شده‌ی جدیدی وجود ندارد

دیدگاه خود را بیان کنید

  1. ارسال دیدگاه بعنوان یک مهمان -
Rate this post:
0 Characters
پیوست ها (0 / 3)
اشتراک‌گذاری موقعیت مکانی شما