آموزش ساخت ویندوز لایو روی USB

ساخت ویندوز لایو یا پرتابل به کاربر این امکان را میدهد بدون نصب و راه اندازی یک ویندوز ، از تمام امکانات سیستم عامل به صورت لایو از طریق فلش مموری استفاده کند . ویندوز لایو به معنی راه‌اندازی ویندوز بدون نیاز به نصب بر روی سیستم است و به صورت پیش‌فرض وابسته به سخت افزار خاصی نیست و شما با نصب آن روی یک فلش USB و یا هارددیسک اکسترنال می توانید آن را حمل و نقل کرده و هر جا که لازم بود آن را اجرا کنید.

 

با استفاده از برنامه WinToUSB می توانید ویندوز مورد نظرتان بر روی حافظه های جانبی usb نصب کنید و هر کجا که لازم شد، آن را به رایانه مد نظرتان متصل کنید و به صورت کامل از امکانات ویندوز مورد نظرتان استفاده کنید. از ویژگی های نرم افزار می توان به مواردی چون: پشتیبانی از نسخه های مختلف ویندوز، سازگاری با انواع رایانه ها، سرعت بالا در پردازش و اجرای دستورات اشاره کرد.

 

دانلود نرم افزار WinToUSB

1. ابتدا نرم افزار را از طریق لینک بالا دانلود و نصب کنید . سپس نرم افزار را اجرا کنید . سه گزینه در اختیار شما قرار می گیرد تا فایل ویندوز را درون فلش مموری به حالت پرتابل تبدیل کند . اولین گزینه انتخاب فایل ایزو . دومین گزینه مربوط به اپتیکال درایو . سومین گزینه هم مربوط می شود به هارد دیسک . از قسمت Iso فایل مربوط به ویندوز را به برنامه اضافه میکنم .

1 آموزش ساخت ویندوز قابل حمل از طریق USB

نسخه جدید نرم افزار 

1.1 آموزش ساخت ویندوز قابل حمل از طریق USB

 

2. بر روی کلید Next کلیک کنید . فلش مموری را به کامپیوتر متصل کرده و از طریق لیست کشویی که مشاهده می کنید درایو فلش را انتخاب کنید . سپس یک پیغام نمایش داده می شود که از شما می خواهد اجازه بدهید فلش فرمت شود .


2 آموزش ساخت ویندوز قابل حمل از طریق USB

3 آموزش ساخت ویندوز قابل حمل از طریق USB

3. در مرحله بعدی هر دو گزینه را انتخاب کرده و بر روی کلید Next کلیک کنید .

4 آموزش ساخت ویندوز قابل حمل از طریق USB

4. کمی صبر کنید تا مرحله نصب تمام شود . بعد از پایان نصب ویندوز بر روی فلش مموری ، باید سیستم را ریست کنید و از طریق بوت منو فلش مموری را بوت کنید تا ویندوز بالا بیاید .

5 آموزش ساخت ویندوز قابل حمل از طریق USB

پس از مدتی ویندوز لایو روی USB شما آماده راه اندازی بوده و می‌توانید از آن استفاده کنید.

 

لطفا نظر خودتان را برای ما ارسال کنید تا نقاط قوت و ضعف مطالب مشخص شده و در جهت بهبود کیفیت محتوای سایت بتوانیم قدم موثر تری برداریم .

 


مطالب مرتبط

آموزش طراحی اینفوگرافیک در فتوشاپ

آموزش دانلود از یوتیوب بدون نرم افزار

آموزش جدا کردن کلمه یا متن بعد از کارکتر خاص در اک

نظرات (0)

دارای رتبه 0 بواسطه 5 بر اساس 0 رأی
نظر ارسال شده‌ی جدیدی وجود ندارد

دیدگاه خود را بیان کنید

  1. ارسال دیدگاه بعنوان یک مهمان -
Rate this post:
0 Characters
پیوست ها (0 / 3)
اشتراک‌گذاری موقعیت مکانی شما